• Къде се намирам:

Кошница

0.00 лв. (0)

СВОЙСТВА на ХМС

ID 900900

 

ХИДРО МАГНИТНА СИСТЕМА за ОМЕКОТЯВАНЕ на ВОДА

Магнитната вода

За разлика от обикновената вода, която се усвоява от организма не повече от 45%, магнитната се усвоява 100%. Това създава оптимални условия за работа на клетъчно ниво на всички органи и системи в организма.

• Магнитната вода е диуретична и не образува микрокристали. Като стабилизира кристалоидния състав на урината, тя предпазва от образуване на камъни в бъбреците, пикочния мехур и жлъчката.
• Магнитната вода помага организмът да се освободи от излишните течности. По този начин кръвното налягане се понижава и видимо спадат отоците по долните крайници.
• Под въздействие на магнитната вода се подобрява метаболизмът и настъпва цялостно очистване на организма. Той става по-устойчив към заразни болести и по-податлив към други методи на лечение.
• Магнитната вода се използва за профилактика и лечение на такива заболявания като: камъни в бъбреците и жлъчката, високо и променливо кръвно налягане, храносмилателни смущения (гадене, повръщане, подуване на корема, газове, запек), неврози, диабет, белодробни, алергични, чернодробни болести и др. При лечение на хипертония не съществува опасност от оводняване на организма, тъй като диуретичното действие на магнитната вода спомага за освобождаване на излишните течности. По този начин се намаляват и отоците по долните крайници и настъпва „прибиране” на черния дроб.
• Проведените клинични изпитания при лечение с нея показват благоприятно влияние на пациентите в около 78%. Лекарите препоръчват да се приемат 6 чаши магнитна вода (около 1,5 литра) дневно, разпределени по една преди и след всяко хранене. Употребата на магнитна вода трябва да бъде постоянна. Тя не е лекарство, а спомага за по-доброто и бързо усвояване на приеманите медикаменти.
• При използването на магнитна вода не се наблюдават никакви странични ефекти. Изключения са хората с вграден пейсмейкър (сърцето под въздействие на магнитите може да загуби ритъма си) и бременните.