• Къде се намирам:

Кошница

0.00 лв. (0)

Всички обявени цени в сайта www.kotlenkamak.bg са в Българси лева ,с включено ДДС
Доставка и плащане 
Срок и начин на доставка 
Поръчките се обработват и изпращат с куриерите на Speedy в рамките на 3 работни дни след получаване на потвърждение по ел. поща. 
Ако избран от вас продукт в момента не е наличен на склад, администраторът на магазина ще се свърже с вас, за да предупреди за възможното забавяне и срока на доставка. Имате право да поискате замяна на избрания продукт с друг или да се откажете от поръчката си ако срока на доставката от вносителя не ви удоволетворява. 
Поръчаните от вас пратки, подготвени и изпратени от Янев Принт - електронен магазин за пратки. Те ще пътуват на преференциални цени на доставка с куриерите на Speedy. 
Работното време на куриерската фирма е от 9:00 до 18:00 часа, като часа за доставка зависи изцяло от техния график. 
Ако имате предпочитания да вземете доставката от близък до вас офис на Speedy, моля да посочите това при поръчката, както и конретния офис, до които искате да бъде изпратена. 
Отбележете това свое предпочитание при попълване на формуляра за доставка или ни се обадете по телефона. 
Цена за доставка и начин на плащане 
В центата на поръчката не е включена цената на доставката, плащането на куриерските услуги се прави при получаване на доставката и е за сметка на получателя. 
След като получим поръчката ви и предпочитания начин за плащане и доставка с куриерите на Speedy, ще ви информираме по ел. поща за точната сума за доставка. За да придвижим доставката ще бъде необходимо да потвърдите, че приемате цената на доставката. 
Плащането на поръчаните пратки можете да направите: 
1.С наложен платеж - плащате на куриера при получаване на доставката 
2. По банков път - плащането се прави предварително чрез банков превод съгласно издадена проформа фактура с валидност 5 дни. Проформа фактура ще получите, след като потвърдите поръчката и посочите в поле доставка и начин на плащане, че предпочитате да платите по банков път. Доставката се придвижва след получаването на плащането, като центата на доставката е за сметка на получателя и се плаща на куриера при получаване на доставката.
Документи
При доставката на пратките от куриерите на Speedy ще получите разписка за пощенски превод  на стойноста на дължимия наложен платеж или данъчна фактура за направеното от вас плащане по банков път. Запазете този документ, защото той ще ви бъде нужен при евентуална рекламация или отказ от поръчката.
За да ви издадем фактура на името на юридическо или физическо лице, е необходимо да напишете данните за Получател на фактурата в полето "Бележки по доставката" във формуляра с данни за доставка.
 
За контакти:
Янев Принт ЕООД
Адрес: Варна, 9002, Ген. Столетов 8
Телефон: 052 643828
email: magazin@etiket.bg
 
Политика за защита на личните данни:
Във връзка общия регламент относно защитата на данните (GDPR), предоставяме информация за начина, по който ние от „ЯНЕВ ПРИНТ ЕООД” работим с вашите данни, както и относно правата, които имате в тази област.
В зависимост от конкретния случай „ЯНЕВ ПРИНТ ЕООД” обработва (или може да обработва) данните ви при следните условия:
обработката е необходима за изпълнение на задълженията на „ЯНЕВ ПРИНТ ЕООД” по сключения с вас договор за изпълнение на услуга/поръчка;
обработката е необходима за изпълнение на изискванията, съдържащи се в нормативната уредба;
обработката е с цел предоставяне на информация въз основа на изрично дадено от вас съгласие за запитване/поръчка, услуга или друго;
налице е някое от другите условия, посочени в член 6, алинея 1 от Регламента.
„ЯНЕВ ПРИНТ ЕООД” съхранява данните ви по време на срока на договора за услуга/поръчка, както и  след прекратяването му. В случай на сключен договор, приложимата нормативна уредба задължава „ЯНЕВ ПРИНТ ЕООД” да съхранява данните ви за изпълнение на задълженията си по гаранционни условия.  
При обработването на данните ви „ЯНЕВ ПРИНТ ЕООД” се стреми да прилага високи стандарти за сигурност и ги предоставя на свои партньори, доставчици или производители само при необходимост за изпълнение на договора или за да бъдат защитени вашите права и интереси. 
С цел осигуряване на по-ефективен контрол на физическите лица върху данните им Регламентът им предоставя редица права, в това число: право на информация, право на достъп, право на коригиране, право на изтриване, право на ограничаване на обработването, право на преносимост на данните, право на възражение при автоматизирано вземане на решения, право на оттегляне на дадени съгласия за обработка. Условията, при които могат да бъдат упражнявани тези права, са уредени в член 7, алинея 3 и в Глава III (членове 12 до 23) от Регламента.
За информация и въпроси, свързани с политиката на „ЯНЕВ ПРИНТ ЕООД” за защита на личните данни, можете да се обръщате към нас като използвате публикуваните данни за връзка в страницата ни за контакти!
 
При изпращане на поръчка или запитване от формата за контакти в настоящия сайт се счита, че Вие се съгласявате с текста и попълвате следната декларация:
ДЕКЛАРАЦИЯ за съгласие за обработка на лични данни от търговец , куриер и производител/доставчик.
Аз давам съгласието си личните ми даннин, събирани и обработвани от  „ЯНЕВ ПРИНТ ЕООД” във връзка с моя онлайн поръчка или запитване да бъдат предоставени на дружества партньори на  „ЯНЕВ ПРИНТ ЕООД” , които извършват доставка на стоки, куриери, както и на производител/доставчик , с цел обработка и изпълнение на поръчката и/или запитването.
Запознат/а съм с доброволния характер на предоставяне на данните , както и с последиците от предоставянето им. Запознат/а съм, че имам право на достъп , на коригиране и заличаване на събраните данни.