• Къде се намирам:

Кошница

0.00 лв. (0)
Всички обявени цени в сайта www.kotlenkamak.bg са в Българси лева ,с включено ДДС
Доставка и плащане 
Срок и начин на доставка 
Поръчките се обработват и изпращат с куриерите на Speedy в рамките на 3 работни дни след получаване на потвърждение по ел. поща. 
Ако избран от вас продукт в момента не е наличен на склад, администраторът на магазина ще се свърже с вас, за да предупреди за възможното забавяне и срока на доставка. Имате право да поискате замяна на избрания продукт с друг или да се откажете от поръчката си ако срока на доставката от вносителя не ви удоволетворява. 
Поръчаните от вас пратки, подготвени и изпратени от Янев Принт - електронен магазин за пратки. Те ще пътуват на преференциални цени на доставка с куриерите на Speedy. 
Работното време на куриерската фирма е от 9:00 до 18:00 часа, като часа за доставка зависи изцяло от техния график. 
Ако имате предпочитания да вземете доставката от близък до вас офис на Speedy, моля да посочите това при поръчката, както и конретния офис, до които искате да бъде изпратена. 
Отбележете това свое предпочитание при попълване на формуляра за доставка или ни се обадете по телефона. 
Цена за доставка и начин на плащане 
В центата на поръчката не е включена цената на доставката, плащането на куриерските услуги се прави при получаване на доставката и е за сметка на получателя. 
След като получим поръчката ви и предпочитания начин за плащане и доставка с куриерите на Speedy, ще ви информираме по ел. поща за точната сума за доставка. За да придвижим доставката ще бъде необходимо да потвърдите, че приемате цената на доставката. 
Плащането на поръчаните пратки можете да направите: 
1.С наложен платеж - плащате на куриера при получаване на доставката 
2. По банков път - плащането се прави предварително чрез банков превод съгласно издадена проформа фактура с валидност 5 дни. Проформа фактура ще получите, след като потвърдите поръчката и посочите в поле доставка и начин на плащане, че предпочитате да платите по банков път. Доставката се придвижва след получаването на плащането, като центата на доставката е за сметка на получателя и се плаща на куриера при получаване на доставката.
Документи
При доставката на пратките от куриерите на Speedy ще получите разписка за пощенски превод  на стойноста на дължимия наложен платеж или данъчна фактура за направеното от вас плащане по банков път. Запазете този документ, защото той ще ви бъде нужен при евентуална рекламация или отказ от поръчката.
За да ви издадем фактура на името на юридическо или физическо лице, е необходимо да напишете данните за Получател на фактурата в полето "Бележки по доставката" във формуляра с данни за доставка.